Art Connection

Antwerpen er Europas ungdomskutlurhovedstad i 2011, og Art Connection har i den forbindelse invitert en del land, blant annet Norge/UKM, til å delta på denne ungdomskulturfestivalen i august 2011. Et nytt og spennende konsept blir prøvd, hvor 8 deltakere fra hvert

Antwerpen er Europas ungdomskutlurhovedstad i 2011, og Art Connection har i den forbindelse invitert en del land, blant annet Norge/UKM, til å delta på denne ungdomskulturfestivalen i august 2011.

artconn-300x197

Et nytt og spennende konsept blir prøvd, hvor 8 deltakere fra hvert land og med forskjellige sjangre kan delta. Etter èn uke med workshops og andre aktiviteter skal hvert land med sine 8 deltakere fremføre det de har produsert sammen. Ved deltakelse på Art Connection vil både deltakere og voksne ha mulighet til å lære mye nytt og la seg inspirere av samarbeidet seg i mellom i løpet av uka med workshops, aktiviteter og forestillinger.