Brothers in Arms til Imagine-festival i Romania!

12. til 16. september avholdes ungdomsfestivalen i byen Sibiu, Romania.


Bandet «Brothers in arms» fra Meløy er de heldige UKM’erne som får delta på denne 4 dagers musikkfestivalen og de gleder seg stort!
Dette er den 3. internasjonale ungdomsmusikkfestivalen som gjennomføres, og den har tidligere år vært i Trondheim og i Brüssel.

Imagine-festivalen er i motsetning til UKM en konkurranse, og det er 17 utenlandske band som konkurrerer om den internasjonale tittelen og en europeiske turne blant flere av Imagine landene. Årets deltagere kommer fra Frankrike, Belgia, Croatia, Sverige, Norge, Slovenia og Romania.
I tillegg til å delta på konkurransen, får de 4 guttene fra UKM muligheten til å delta på workshops, jam sessions og konserter. Og kanskje får de også mange nye musikkbekjentskaper og flotte opplevelser gjennom dette musikknettverket i Imagine?

Nedenfor finner du programmet for festivalen

Last ned programmet som PDF